Om Kursuscentret på Hald Hovedgaard

Hald Hovedgaard, der er det femte Hald og er bygget i ca. 1789, ligger i eget barokanlæg i unikke omgivelser ved Hald sø og Dollerup bakker.

Det gamle, atmosfærefyldte hus fungerer i visse perioder af året som et anderledes kursuscenter i historiske og litterære omgivelser. Her giver fleksibilitet og uforstyrrethed mulighed for nogle både intensive og afslappende kursusdage.

Målgruppen er først og fremmest litterære og kulturelle kursusgrupper, men andre kursusgrupper, der kan brug det, vi tilbyder, kan også finde vej til Hald.

Desværre er Hald ikke åbent for private selskaber, fester, bryllupper o.l.

Serviceniveauet på kursuscentret på Hald Hovedgaard er – set under visse vinkler – ikke højt.

Hald Hovedgaard tilbyder som arbejdsrum både en dejlig, lys Foredragssal med AV-udstyr, en herskabelig Havestue og en hyggelige Pejsestue (uden ild). Alle rum kan bruges som grupperum, ligesom der kan findes plads til grupper rundt i huset.

Hald Hovedgaard har 23 værelser (hvoraf mindst 5 er dobbeltværelser), alle af enkel standard, med bad og toilet på gangen i rimeligt omfang. Der skal ikke medbringes linned eller håndklæder ifm. kurser på Hald.

Hald Hovedgaards køkken tilbyder god, hjemmelavet mad, lavet med inspiration fra middelhavslandene. Vegetarmad (og allergi-venlig mad) kan også laves.

Hald Hovedgaards kogekone, Gitte Rannes, har endda skrevet en kogebog, Forfatternes køkken (Hald Hovedgaard, 2012), som man kan læse mere om her: www.forfatterneskøkken.dk

 

Åbningstider

Kursuscentret på Hald er desværre ikke åbent for kurser året rundt, men kun i fire (halv-)faste perioder.

Perioderne, hvor der er åbent (men ikke nødvendigvis ledigt) ses af nedenstående googlekalender: