Landsforeningen Martin A. Hansen


Selskabsliste
Samarbejde
Artikler
Links
Om portalen
Tilbage til forsiden

Detaljeret visning af: Landsforeningen Martin A. Hansen stiftet i 2009

Selskabets formand er: Ole Visti Petersen

Kontaktperson: Mette Lise Rössing - Kasserer
Adresse: Slagelse Landevej 115, 4242 Boeslunde
Telefonnummer: 86694931
Email: roessing@mail.dk

Selskabets hjemmeside: http://www.martinahansen.dk

Medlemmer: 199

Medlemsaktiviteter: AKTIVITETSKALENDER FOR 2015 - LANDSFORENINGEN MARTIN A. HANSEN.Årets tema er: 65 år med Løgneren

Marts: Det er trettende Marts, Natanael. Og Fredag.

Sådan står der i begyndelse af Martin A. Hansens bog Løgneren. Forfatterens bedst kendte bog. I år er det netop en fredag d. 13. marts og Landsforeningens aktivitetsudvalg for Stevns har besluttet at afholde en aften (kl. 19-22 i Kirkeladen, Strøby) om og med Løgneren.

Efter aftenens indledning fortæller tidligere sognepræst og foredragsholder Ejvind Nielsen om sit nære forhold til bogen, som livet igennem har betydet meget for ham.

En udstilling af mange forskellige udgivelser af Løgneren vises og der læses fra bogen. I løbet af aftenen serveres kaffe, te og hjemmebag, desuden sælges den nyeste udgave af Løgneren og en CD med oplæsning af hele bogen. Deltagelse koster kr. 50.- pr. prs.


April: Torsdag d. 23. april afholdes ordinær generalforsamling kl. 19 -- 22 i Kirkeladen ved Strøby præstegård, Stevns. Generalforsamlingen afholdes straks efter der er budt velkommen, Derefter serveres kaffe, te og brød, afholdes lodtrækning og sælges bøger og materiale af og om MAH. Aftenen afsluttes med et foredrag ved Kaj Axel Jensen. Der synges undervejs. Indkaldelse med dagsordenen og flere detaljer om aftenen udsendes til Landsforeningens medlemmer i marts måned. Kaffe og te med brød -- kr. 50.- pr. prs.


Maj: Et åbent weekendseminar om Martin A. Hansen afholdes d. 29. -- 31. maj i Haslev på Emmaus -- Galleri & Kursuscenter.

Arrangør er Emmaus i samarbejde med Landsforeningen MAH.

Bestil kursusfolder med program, pris og tilmeldingsblanket hos:

Emmaus -- Højskolevej 9, 4690 Haslev -- telefon 5443 5433.

Mail: emmaus.haslev@gmail.com -- www.galleri-emmaus.dk


Maj: Nyhedsbrev nr. 10 udkommer


Maj/Juni: Der arrangeres 2 guidede ture på Digterruten for landsdelens beboere for at skabe større lokalt kendskab til Landsforeningens projekt. Turene annonceres lokalt og besked udsendes til foreningens medlemmer. Flere oplysninger senere.


August: Torsdag d. 20. august fejres Martin A Hansens fødselsdag kl. 16 -- 19. i Kirkeladen, Strøby, samtidig uddeles Martin A. Hansen prisen.

Der bliver taler med begrundelse for prisen og af prismodtager.

Modtager af prisen afsløres først ca. 1 måned før uddelingen.

Der serveres et let måltid og drikkevarer (kr. 50.- pr. prs.). Årets tema markeres og der synges et par sange. Program udsendes.


Oktober: Foredragsaften på Stevns. Landsforeningens aktivitetsudvalg på Stevns planlægger arrangementet. Oplysninger om aftenen offentliggøres senere på året.


November: Nyhedsbrev nr. 11 udkommer


Tiltagene vil blive annonceret lokalt, omtalt under AKTIVITETER på Landsforeningens web og besked udsendes pr. post til medlemmer uden netadgang og pr. mail til de øvrige medlemmer.


På vegne af Landsforeningens bestyrelse -- Mette Lise Rössing


Årlig kontingent: 200 kr alm. medlemskab, 300 kr for par og 400 kr for institutioner, foreninger mv.

Selskabets formål: Landsforeningen Martin A. Hansen skal sikre erindring, viden og fortælling om forfatteren ved at tage initiativ til aktiviteter, udgivelser og praktiske arrangementer. Desuden skal landsforeningen støtte op om de planer der er for at skabe forbindelse imellem digteren og det landskab han skrev fra.

Links:
  • Digterruten Digter og Landskab - Martin A. Hansen på Stevns: Digterruten Digter og Landskab – Martin A. Hansen på Stevns er et projekt gennemført af Landsforeningen Martin A. Hansen i 2014.