Her er Halds hoved

det andet
NÆSTE REFUGIE-PERIODE I HOVEDBYGNINGEN
Fra 05-06-2017 til 12-06-2017

NÆSTE ARRANGEMENT PÅ HALD
Der er for tiden ikke nogle arrangementer i kalenderen!

SIDSTE NYT:
Halvt om Hald


SIDSTE PRESSEKLIP:
Søndagsgæsten: Peter Q. Rannes

SENESTE
HALDSKREVET BOG
Schmidt / Olsen (Margrethe Schmidt og Mette Egelund Olsen): Refugium
SENESTE POLAROID

Det Danske Forfatter-
og Oversættercenter

Hald Hovedgaard
Ravnsbjergvej 76
DK-8800 Viborg
86 63 84 10
mail@haldhovedgaard.dk

Topmenu

Hald og facebook, igen
05-02-2010

Hald er da på facebook to steder.

En såkaldt fangruppe ”Hald Hovedgaard”, som er åben for alle, der er interesseret i fra tid til anden gerne at høre nyt fra Hald, og ikke vil gå glip af at høre om kommende offentlige arrangementer på Hald Hovedgaard. Denne gruppe erstatter en St. Bogdag-gruppe og en Litterær Folkekøkken-gruppe på Facebook.

Hald Hovedgaard fangruppen er her.

Den anden gruppe, Hald Hovedgaard – refugiegæster, er en lukket gruppe, som gæster, der har været eller står for at skulle på arbejdsophold på Hald Hovedgaard, kan søge om at blive medlem af. Her kan gæster og tidligere gæster trække på hinandens erfaringer. ”Har købmanden i Hald Ege frisk pasta?” og ”Hvad er koden til printer i Niels Bugges Gamle Webcafé?” er spørgsmål man kunne forstille sig komme op her. I den lukkede gruppe vil Hald-gæster også finde opslag om udenlandske refugie-tilbud og lign.

Hald Hovedgaard –refugiegæster er her.

Vi ses på Hald,! Nå, ja og på facebook.

Tilbage til forsiden her.

Det Danske Forfatter- og Oversættercenter er en selvejende institution, der med støtte fra Viborg Kommune og Kulturministeriet (via Kunststyrelsen), driver Hald Hovedgaard, som en litteratur- og kulturinstitution. Som det kan læses på siderne her. tilbyder Hald Hovedgaard forfattere, oversættere m.fl. gratis arbejdshold på Hald, men Hald er også et anderledes kursuscenter og arrangør af litterære og kulturelle begivenheder.