Her er Halds hoved

det andet
NÆSTE REFUGIE-PERIODE I HOVEDBYGNINGEN
Fra 05-06-2017 til 12-06-2017

NÆSTE ARRANGEMENT PÅ HALD
Der er for tiden ikke nogle arrangementer i kalenderen!

SIDSTE NYT:
Halvt om Hald


SIDSTE PRESSEKLIP:
Søndagsgæsten: Peter Q. Rannes

SENESTE
HALDSKREVET BOG
Schmidt / Olsen (Margrethe Schmidt og Mette Egelund Olsen): Refugium
SENESTE POLAROID

Det Danske Forfatter-
og Oversættercenter

Hald Hovedgaard
Ravnsbjergvej 76
DK-8800 Viborg
86 63 84 10
mail@haldhovedgaard.dk

Topmenu

Nu er det slut med at drømme
28-03-2012

Sidste år ved denne tid blev Halds drøm om et mageløst tårnbibliotek atter luftet: www.haldhovedgaard.dk/udvalgte.asp?id=46. Den gang var der - i teorien - stadig håb mht. at en stor privat fond ville falde for ideen og støtte projektet. Senere blev det indset, at drømmen om et fysisk biblioteksrum med virkelige, trykte bøger vist ikke var en del af tidsånden (i alt fald tidsånden hos de store fonde), og selv om det kan virke resignerende, var konklusionen: når de store ikke vil være med, må de små klarer det selv.

Det er således vores plan senere på året at sætte en fundraising-kampagne i gang. Kampagnen skal involvere hele Halds bagland - det litterære og det lokale. Vi deler Tårnprojektet op i flere etaper og går efter at skaffe penge til en etape af gangen.

Mens vi lægger an til at skrue kampagnen sammen, har vi dog sat første etape i gang. Murermester Mossøe er sendt i Tårnet med et brækjern og rydder skillevæggene ned, så det ikke kun er os selv der kan se det store potentielt flotte biblioteksrum for os.

Man kan følge med hele første etape via denne facebook-side: www.facebook.com/TaarnetPaaHald

Tilbage til forsiden her.

Det Danske Forfatter- og Oversættercenter er en selvejende institution, der med støtte fra Viborg Kommune og Kulturministeriet (via Kunststyrelsen), driver Hald Hovedgaard, som en litteratur- og kulturinstitution. Som det kan læses på siderne her. tilbyder Hald Hovedgaard forfattere, oversættere m.fl. gratis arbejdshold på Hald, men Hald er også et anderledes kursuscenter og arrangør af litterære og kulturelle begivenheder.