Løs overnatning på Hald Hovedgaard

Det hyggelige dobbeltværelse i Bindingsværksannekset.

Er man på disse kanter og har brug for overnatning – og ikke hellere vil overnatte på Niels Bugges Kro og Hotel (www.nielsbuggeskro.dk) eller pilgrimsherberget(www.naturskolen.viborg.dk/Lokaliteter/Herberget), – er der mulighed for at leje værelser i Annekserne på Hald Hovedgaard.

Indkvarteringen i Annekserne på Hald er ganske simpel.
Værelserne er ikke store, og bad og toilet findes på gangen.

Der er kun i begrænset omfang adgang til opholdsrum* – og ingen adgang til Hovedbygningen på Hald Hovedgaard, så indkvarteringen er beregnet på, at man ankommer lige før man går i seng og rejser straks, man er stået op.

Almindeligvis er der ifm. overnatningen ingen personale på Hald Hovedgaard: når aftalen om overnatning er indgået, får man tilsendt en instruks, således at man selv kan finde på plads i Annekserne på Hald

Der kan ikke tilkøbes morgenmad ifm. overnatningen.

Overnatning på Hald; Bindingsværksannekset er til venstre, Kapelannekset titter frem i midten og Bestyrerboligen er på den anden side af Ravnsbjergvej til højre

Disse annekser er tilgængelige ifm. overnatning på Hald Hovedgaard:

  • Bindingsværksannekset med 4 værelser (2 enkelte, 1 dobbelte og 1 enkelt m. mulighed for ekstra opredning), i alt 6 senge.
  • Kapelannekset med 4 værelser (4 enkelte): i alt 4 senge.
  • Bestyrerboligen med 4 værelser (1 enkelt, 1 dobbelt og 2 enkelte m. mulighed for ekstra opredning); i alt 7 senge.

*I bestyrerboligen er der adgang til et tekøkken med køleskab, vask, elkogekande, brødrister og service til 4 personer. Der er også et bord med 4 pladser i køkkenet.

 

Køkkenet i Bestyrerboligen, som man har adgang til, når man lejer senge der.

Priser

Enkeltværelse uden linned pr. nat 250,- kr.
Dobbeltværelse uden linned pr. nat 400,- kr

Linned pr. seng inkl et håndklæde 80,- kr.

Sengene på kun benyttes med linned, enten eget medbragte linned (lagen, pude- og dynebetræk) eller linned lejet på Hald.

Overnatninger udover den første nat takseres én seng uden opredning.De bookede værelser betales forud senest én uge før overnatningen.