Hald i genoplukningens tid

Update: Fredag den 16. april 2021.

Fra onsdag den 21. april 2021 hæves forsamlingsforbuddet indendørs fra 5 til 10 personer. Det betyder, at vi i uge 17 er tilbage på fuld kapacitet i Hovedbygningen.

Update: Tirsdag den 6. april 2021.

Der er ikke noget nyt om ændring af forsamlingsforbuddet (indendøre), men vi har besluttet fra i går, mandag, at lukke Hovedbygningen op for 5 refugiegæster (mod normalt 8).

De fem første, der har fået tildelt i et legatophold i de enkelte uger, bliver tilbudt at komme til Hald. Springer nogen fra, spørges den næste på listen.

De involverede får direkte besked.

Refugiet i Hovedbygningen på Hald Hovedgaard har pga. coronanedlukningen desværre været aflyst i hele vinterperioden (uge 1-7).

Som vi har løbende har skrevet her, er det først og fremmest forsamlingsforbuddet på bare 5 personer, der har gjort, at vi ikke har kunne lukke Hovedbygningen op for refugiegæster.

Forårsrefugieperioden er lige om hjørnet (uge 12-17), og selvom der nu foreligger en genoplukningsplan, er forsamlingsforbuddet fortsat på 5 personer.

Man kunne argumentere for, at hvis alle refugiegæster blev bedt om at møde op med et frisk corona-pas, så var alt godt. Men alle, vi har spurgt til råds, siger at det indendørs forsamlingsforbud på 5 personer ikke kan gradbøjes, heller ikke med et corona-pas.

Så vi venter fortsat på en udmelding om ændring af forsamlingsforbuddet, før vi kan slå dørene op til refugium i Hovedbygningen.