Salg af Arena-bøger

Arkiv for Ny Litteratur sælger ud af de ”klassesæt” af hovedsagelig Arena-bøger, som siden 1971 har været en del af arkivets studiesamling.

Som udgangspunkt er der tale om såkaldte New Old Stock-bøger, som har stået på en hylde eller været opbevaret i flyttekasser, siden de blev udgivet. Det er altså ulæste (og uopsprættede, når det er den slags) bøger, som dog kan være falmede på omslaget og støvede. Bøgerne er stemplede ”Tilhører Arkiv for Ny Litteratur”, almindeligvis på titelbladet.

Der er sjældenheder i blandt, så det er med at se sig godt for og i en fart, for der er givet vis titler, som hurtigt bliver udsolgt.

Nogle af bøgerne er tilgængelige i ganske få eksemplarer, mens andre findes i både 10 og 20 eksemplarer. Bøgerne er priset ganske rimeligt, synes vi; generelt koster de under 50 % af, hvad de i øvrigt kan findes for på nettet.

Bøgerne sælges efter først-til-mølle-princippet, som det er angivet på salgssiden; dvs. ordrerne behandles i den rækkefølge de tikker ind pr. e-mail (joan@haldhovedgaard.dk).

Læs mere og se listen med bøgerne her: www.arkivetpaahald.dk